LAKŠE DO ŽITNICE: Uslišena molba meštana Runjana kod Loznice

V.M.

02. 06. 2021. u 09:55

OD JUČE na makadamskom drumu, u selu Runjanima koji povezuje magistralne puteve Loznica-Šabac i Loznica-Valjevo, kao i važan put ka Gornjem Jadru, nema nijedne udarne rupe.

ЛАКШЕ ДО ЖИТНИЦЕ: Услишена молба мештана Руњана код Лознице

Foto: V.M.

Nikola Dragićević, direktor JP "Loznica razvoj", uslišio je odmah molbu meštana i naložio je nasipanje puta rizlom i to najkvalitetnijom, kako ne bi ostala ni jedna "udarna rupa".

- Osim što je važan put za saobraćaj kraj njega je i velika žitnica ovog kraja, najplodnije njive uz Žeraviju, čije je uređenje gornjeg toka pri samom kraju - priča meštanin Čedomir Subotić.

Foto: V.M.

- Odlično je kad možemo kod nadležnih da idemo na širom otvorena vrata i da im kažemo šta nas tišti. Ovaj primer to pokazuje, a nadamo se i asfaltiranju deonice puta u dogledno vreme.

Plan lokalne vlasti u Loznici, na čijem je čelu gradonačelnik Vidoje Petrović, je da budu asfaltirani svi meštanima važni putevi. Runjanci mu, kaže meštanka Mira Popović,veruju,“jer su baš zahvaljujući njemu, posle skoro četiri decenije dobili nov, savremen put kroz Runjane, ali i kilometre asfalta i u drugom delu sela prema Lipnici“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024