MOBILNI PUNKT STIGAO U KAMPUS: Na raspolaganju "sinofarm" i "fajzer"

Z. G.

25. 05. 2021. u 06:15

STUDENTI Univerziteta u Novom Sadu, u pauzama između predavanja, i ispita imaju mogućnost da se vakcinišu protiv kovida 19 na mobilnom punktu za vakcinaciju, u univerzitetskom kampusu kraj studentskih domova.

МОБИЛНИ ПУНКТ СТИГАО У КАМПУС: На располагању синофарм и фајзер

Foto: Z. Grumić

U red ispred autobusa JGSP "Novi Sad", specijalno opremljenog za tu namenu, među prvima je stao student menadžmenta Jovan Ničić, jer smatra da je to "poslednja karta" uoči leta, koja će mu omogućiti da negde otputuje.

-Ovo je veoma dobra akcija Grada jer, mnoge moje drugare je mrzelo da odu negde na vakcinisanje a sad im je, što bi se reklo, tu ispred nosa i nadam se da će tu priliku iskoristiti - kaže on.

Foto: Z. Grumić

Studentima i građanima na raspolaganju su "sinofarm" i "fajzer" vakcine.

- Na dobrom smo putu, ali je potrebno da se u većem broju vakcinišu i mladi. Ovakvim akcijama ih animiramo - rekao je Ognjen Cvjetićanin, član Gradskog veća za sport i omladinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DODELJUJU I NAGRADU „ANDRIJA ČIKIĆ“: U Smederevu se održava takmičenje pijanista, jedno od priznanja posvećeno dečaku ubijenom u Ribnikaru