METAK POGODIO AUTOMOBIL: Pukom srećom izbegnuta nesreća u Novom Sadu

Lj. P.

23. 05. 2021. u 15:31

U NOVOSADSKOM naselju Telep, zasada nepoznata osoba ili više njih pucali su iz vatrenog oružja, i pukom srećom nije povređen niko od slučajnih prolaznika. Metak koji je rikošetirao, kako saznajemo, pogodio je parkirani automobil.

МЕТАК ПОГОДИО АУТОМОБИЛ: Пуком срећом избегнута несрећа у Новом Саду

Foto: R. Š.

Iz vatrenog oružja je pucano, najverovatnije na nekom slavlju, a sve se dogodilo, kako Novosti saznaju, u noći između subote i nedelje oko dva sata. Policija je obavila uviđaj i traga za akterima ovog događaja.

Na raznim slavljima, šenlučenje je postalo neizostavni deo, i osim što predstavlja opasnost, posebno kada je prisutno više ljudi, to predstavlja krivično delo i kažnjivo je. Zbog toga se često apeluje na građane da se uzdrže od pucnjava na slavljima, jer nije retkost da zalutali metak povredi ili ubije nekog ko se našao u blizini.

Pre izvesnog vremena u okolini Novog Sada zabeležen je slučaj, kada je na jednom slavlju, neko od gostiju pucajući u vazduh, pogodio strujnu žicu, koja se otkačila i pala na njega i još jednu osobu. Jedan od njih je, kako saznajemo, usled teških povreda preminuo u bolnici, dok je drugi teško povređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna