SKANDAL MAJSTOR BELOG SPORTA: Kontroverzni teniser hrvatskog porekla u vezi sa zvezdom sa sajta za odrasle (FOTO)

Novosti online

16. 11. 2020. u 09:18

AKO se za nekog može reći da je kontroverzan u svetu tenisa onda je to svakako Bernard Tomić.

СКАНДАЛ МАЈСТОР БЕЛОГ СПОРТА: Контроверзни тенисер хрватског порекла у вези са звездом са сајта за одрасле (ФОТО)

Foto: EPA

Čak je i njegov zemljak Nik Kirjos za njega “mala maca”. Naime, gde god se pojavi Australijanac hrvatskog porekla izbije neki skandal.

Njegov otac Džon je tukao trenera, Bernard se šetao po terenu predavao dobijene meče, ludovao do zore. A sada je našao i novu devojku i to ni manje ni više nego Vanesu Sijeru, zvezdu sajta za odrasle.

Vanesa je jedna od glavnih na sajtu OnlyFans, na kome p*rno glumice samostalno kače klipove i zarađuju zavisno od broja pregleda. 

Tomić je trenutno 224. teniser na ATP listi, a nekada je mnogo obećavao i bio je na čak 17. poziciji. Ipak, već duže vreme mu tenis nije u prvom planu.

On nije odigrao nijedan meč od marta ove godine i sada je u žiži javnosti zbog veze sa devojkom koja je svoju popularnost stekla učešćima u rijaliti emisijama.

Kada pogledate njene fotografije na internetu, jasno je da Vanesa privlači mnogo pažnje, a najviše je privukla kada je okačila fotografiju sa australijskim teniserom.

Na toj fotografiji se vidi Tomić kako je grize za guzu:

- Ups, nagovorila sam Tomića da uradi nešto loše. Pogledajte video, izvini mama", napisala je Vanesa uz provokativnu fotografiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!