ĐOKOVIĆ JE SA DRUGE PLANETE: Bivši teniser otkrio da je učio od velike trojke i zašto traje toliko dugo

Novosti online

26. 10. 2020. u 15:50

ЂОКОВИЋ ЈЕ СА ДРУГЕ ПЛАНЕТЕ: Бивши тенисер открио да је учио од велике тројке и зашто траје толико дуго

Foto AP

DUGO se vodi debata o tome ko je najbolji od "velike trojke" u tenisu - Novak Đoković, Rafael Nadal ili Rodžer Federer. Verovatno da ta priča neće stati u skorije vreme.

Jedan od igrača koji je često igrao sa svom trojicom je bivši kiparski igrač Markos Bagdatis. Nije želeo da priča o tome ko je najbolji svih vremena, već ih je svu trojicu stavio u istu ravan.

Govorio je medijima u svojoj zemlji o uticaju koji je "velika trojka" ostvarila na tenis i njihovim kvalitetima na i van terena.

- Mislim da moramo da budemo pozitivnog stava, koliko god komplikovana situacija bila. Verujem da je sada vreme kada možemo najviše toga da naučimo. Uvek sam držao u glavi to da se uvek uči, i na terenu i van terena. Da to stavite u praksu, naučio sam od "velike trojke" - rekao je Bagdatis.

Kipranin je detaljnije govorio o trojici istinskih majstora sa reketom.

- Ljudi vide šta oni tako dugo rade i misle da je to normalno. Ali naravno da nije. Federer, Nadal i Đoković su sa druge planete. Glavni razlog zbog kojeg nastavljaju tako dobro igraju, moje mišljenje je, jer su uvek spremni da uči i da nadmaše same sebe. Oni znaju kako da ostanu ponizni, da budu otvorenog uma, što je vrlo teško uraditi kada ste najbolji - zaključio je Bagdatis.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)