NOVAK Đoković oglasio se na Instagramu nakon diskvalifikacije na US Openu. Prenosimo njegov status u celosti.

Komentari (20)

Vule

07.09.2020. 01:19

Sta reci al da bude korektno. Djokovic bez premca najbolji teniser sveta. Osecaj sam imao da ovaj turnir Djokovic nece da zavrsi ili osvoji, Ima i zato objasnjenje Globalisti placaju ti treba samo da igras, kako oni propisali pravila igre. Gde Novak gresi on bi da promeni neka pravila igre prije da zavrsi karijeru. To globalistima ne odgovara jel to se zove politika koju Djokovic hoce da sprovede taj nazavisni sindikat,da bi igraci imali vise prava da odlucuju o stvarima koje ih opterecuju ko se bavi profesionalno tenisom. On je njima kao trn u oko, i samo se cekao momenat da jedna kap vode koja ce da prelije casu.To mu se dogodilo emocije dok se igra mala nepaznja i sve se rusi, jer nesalantnost Novaka zna da se izrazi kad ne udje u mec 100% To sam primetio od kad ga pratim. Vrlo je osecajan ne zeli protivnika da dotuce i ponizi do kraja.U svakom sportu pa i tenisu protivnika treba dotuci do kraja i ako treba ostaviti ga sa nulom u gemovima . Napravio sa uporedjenje sa Nadalom ili Federerom oni su bez emocija.Za njh dvoje pobeda i ne postoji druga opcija. Neznam dali gresim al Mareyu poklonio dva grand slema inace Marey nikada ne bi bio broj jedan u tenisu, Veliki je Djokovic imao pritisak od Ujedinjenog kraljevstva medije al verujem i sto sta drugo se desavalo a nikad necemo saznat pravu istinu. Plasim se da ovo sto je iskljucen sa US Opena,mozda nije strasno. Nadam se da ne sledi suspenzija na neko vreme, nadajmo se da nece Zao mo je osecam se bedno verujem da i Novak isto tako ostavice los utisak, za nastavak karijere.

Bojan

07.09.2020. 09:26

@Igor - Vidi, ne treba da ne igra tamo. Treba sto vise puta jos bar 5 godina da dolazi i da uzme im jos mnogo novca i da se ruga sa njima. Nole, brate, samo piči dalje, i budi najtrofejniji ikada. Plašim se da li bi da se ovo desilo Nadalu ili Federeru bilo ovako kao sa Novakom. Siguran sam da ne bi.

Ana

07.09.2020. 01:36

Podrska nasem Novaku . Pogodjena sudija dobila je 5 minuta slave. Nadam se da je ona zavrsila svoju jadnu karijeru. Novak ce uz ovoga izaci jaci a ona...jadna...

NIA

07.09.2020. 01:47

Postovanje drago dete. Ovo je dokaz koliki si covek ali nam je pokazalo i drugu stranu Ju-Es Opena. Dva arsina. Nole, decace, mi smo naucili mnogo toga, ovo im je bio cilj . Dva arsina. Idemoooo Nole Dalje. Jos jaci. U ovako teskim uslovima vasa zelja je bila da nastavite da igrate. Koliko bi vas platili i vise bi potrosili. Ljubav prema tenisu je jaca od njih, njihove mrznje i nekih pravila kako za koga. IDEMOOOOOOOOOOOOO NOLEEEEE

31 KOMEHTAP

07.09.2020. 02:11

Ово је мнооооого политикантски коректна изјава да чак прелази и у улизивање!!!

Australia

07.09.2020. 02:48

Desava se to svima da iz nepaznje se neko udari,glavu gore Djole i samo napred.Ja sam u osnovnoj skoli gadjo kredom drugara i promasio ga i pogodijo sliku druga tita i bio kaznjen izbacivannem iz pionirske organizacije i da niko nesme da prica samnom mesec dana.To se desilo 1973’.

Vaske

07.09.2020. 06:27

Svakako se vidi da ne postoji namera, dešavali se i ranije ovakvi incidenti ali teniseri nisu isklulivani. Po mom viđenju nikada više na ovaj turnir.

Muki

07.09.2020. 06:35

E Nole,Nole vec sam prokomentarisao da bagra ne zasluzuje da im spasavas turnir jer to i takvo takmicenje i nije takmicenje koje oni ocekuju ako nema njihovih ljubimaca Nadala i Federera.Pokazao si im ljudskost ali oni znaju samo za silu,a ti ubuduce pamet u glavu i delji ih bez milosti jer oni za drugo i neznaju.Molim boga samo da budes zdrav i da im poobaras te njihove sve statistike i da budes najbolji svih vremena jer posle tebe ne vidim nikoga ko bi se i priblizio tvojim uspesima a njih to boli da neko razvaljuje njihovu trulez a nije sa zapada a bude prvi.Zato Nole pokazi im sta znaci inat i na kome ce lomiti zube i razbijaj ih sve redom bez pardona.

Nole majstore

07.09.2020. 07:18

Nažalost, pravila su u ovakvim slučajevima jasna i izričita iako je više nego jasno da namere nije bilo. Nije moglo drugačije, svako, a ne samo Nole, bi bio diskvalifikivan zbog ovog. Ali idemo dalje. Pred Noletom su novi izazovi

Ja sam

07.09.2020. 07:32

Ноле, Ноле, не може да правиш асоцијацију играча у спорту у ком се врти огроман новац и моћ, а да не прође без последица.

Xaxaxa

07.09.2020. 07:40

Ovo samo Srbin moze da izdrzi. Novace izdigao si se iznad, znas cega, ali nemoj vise da se vratis na taj rasisticki turnir Sretno mega-care! Iako bi volio da im nekad i saspes u lice, imas dovoljno kredita za to.

Bane kan

07.09.2020. 08:03

E pa Nole sam si kriv. Na prvom mecu si pravio grimase koje ne prilice broju 1, ti treba da budes primer, a ne nervcik. Nastavljas glupi pozdrav na kraju, nije ti bog danas pomogao vec je poslao loptu u grlo zene. Prekini tu glupost. I prvo pucanje lopte u ogradu je bilo opasno, sta ti umisljas da mozes sve da radis. Ja sam tvoj obozavaoc i stidim se tvog ponasanja. Neka su te oterali, oni imaju pravila.

Vid

07.09.2020. 12:16

Đokoviću,pored svega što si podario tenisu kome si podredio svoj život ostaćeš upamćen u istoriji tenisa i po ovoj kriminalnoj odluci sudija.