KO JE OSOBA KOJA JE POVREDILA NOVAKA? Nosio gej zastavu, majicu Ukrajine, a Đokovića mogao puno da košta (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

11. 05. 2024. u 15:35

NEZAPAMĆENA bruka dogodila se nakon pobede Novaka Đokovića u drugoj rundi mastersa u Rimu, a dan kasnije jasno je šta se dogodilo i ko je za to odgovoran.

КО ЈЕ ОСОБА KOJA JE ПОВРЕДИЛА НОВАКА? Носио геј заставу, мајицу Украјине, а Ђоковића могао пуно да кошта (ФОТО)

FOTO: Screenshot / Instagram reket.iranje

Kada je jedan od navijača sa tribina želeo da pozdravi Novaka, iz ranca mu je ispala flašica koja je pala direktno na glavu srpskog tenisera.

Reč je o Mariju Feri Falku, koji se oglasio na društvenim mrežama izražavajući žaljenje zbog toga šta se dogodilo. Dodavši da je samo želeo fotografiju sa najboljim igračem sveta.

- Želim da se izvinim za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Mnogi misle da smo to uradili namerno, ali mi je flaša samo iskliznula - rekao je, potom i dodao:

- Nažalost ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povređen. Izvinio sam mu se takođe. Želeo sam da kažem onima koji vređaju da nisam to uradio namerno, već slučajno - rekao je na svom Instagram profilu.

Mario (37) je fudbaler koji je trenutno bez angažmana. Nastupao je uglavnom u nižim ligama.

Trenutno nastupa u GOA7 ligi, prvom prvenstvu koje spaja svet sporta i interneta, kako se navodi na zvaničnom sajtu ovog turnira. Utakmice se strimuju na Jutjubu i Tviču, a uključuju brojne ličnosti i ljude koji su zahvlajujući mrežama postali poznati.

Nije se ipak proslavio po svojoj fudbalskoj karijeri već u ulozi influensera, pa na društvenim mrežama jako često obljavuje kladioničarske tipove.

U žižu javnosti dospeo je 2022. godine na Svetskom prvenstvu u Kataru, kada je tokom utakmice između Portugala i Urugvaja na teren utrčao sa zastavom u duginim bojama koja označava gej pokret, u majici na kojoj piše "Save Ukraine" kao i majicu podrške iranskim ženama.

On je i ranije uletao na teren tokom utakmica i prenosio poruke, a na Mundijalu je to uradio poslednji put, kako sam tvrdi.

Nole je šest puta podizao trofej na "Foro Italiku", a u drugoj rundi je pobedio Francuza Korantena Mutea.

Podsetimo, Đoković će u trećem kolu igrati protiv Čileanca Alehandra Tabila.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice