UHVAĆENA NA DELU! Čuvena američka zvezda izazvala bez navijača Novaka Đokovića, a onda otkriveno zašto je obrisala objavu sa Federerom

Novosti online

12. 02. 2024. u 20:53

LEGENDARNA američka skijašica Lindzi Von je ovih dana "trn u oku" najvatrenijim pristalicama Novaka Đokovića. Ipak, nije prošlo dugo, a njihov bes se pretvorio u likovanje.

УХВАЋЕНА НА ДЕЛУ! Чувена америчка звезда изазвала без навијача Новака Ђоковића, а онда откривено зашто је обрисала објаву са Федерером

Foto: AP

Podsetimo, pomenuta zvezda skijanja je objavila fotografiju sa Rodžerom Federerom i nazvala ga najvećim teniserom svih vremena.

Na društvenoj mreži "Iks", donedavnom Tviteru, postavila snimak na kome skija sa Švajcarcem, uz poruku:

- Rodžer je najbolji ikada, bez obzira na to šta brojke kažu - napisala je Lindzi Von.

To je izazvalo reakciju Noletovih navijača koji su joj poručili da je Srbin najbolji u tenisu, a da je Mikaela Šifrin bolja od nje u skijanju.

Potom je Lindzi Von obrisala taj tvit, ali je ostavila objavu na Instagramu, i to sledeću:

- Konačno sam skijala sa mojim prijateljem Rodžerom Federerom. Potrebno mi je malo vremena da shvatim koliko mi je ovo značilo. Oduvek sam mu se divila kao sportisti, filantropu, velikom šampionu. Obično vas ljudi kojima se divite iznevere na neki način, ali ne i Rodžer. On je pravi sportista i šampion u svakom smislu te reči. Dugo smo pričali o zajedničkom skijanju i nisam bila sigurna da će se to dogoditi, ali eto, desilo se. U penziji smo, sijamo i uživamo u životu. Hvala ti, Rodžere, na ovoj divnoj uspomeni.

Nakon toga je napisala rečenicu koja je kod mnogih izazvala oštre reakcije.

- Ti i tvoja familija ste jedinstveni i bez obzira na to šta kažu statistika (ili Leo), ti si moj GOAT (na engleskom je to skraećnica za izraz "najveći svih vremena") zauvek. Nije važna statistika, već uticaj koji si ostavio na mene, a ja sam jedna u milion.

Lindzi Von / Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Međutim, posle početnog besa, jer je Vonova proglasila Švajcarca pobednikom "GOAT trke" (iako su maltene svi parametri na strani srpskog asa, o čemu su vam "Novosti" nedavno podrobno pisale, javljajući najnovije vesti o Novaku Đokoviću, Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu), desilo se nešto zanimljivo sa Noletovim pristalicama.

I to kada je jedna od njih pronašla nešto "kobno" po američku skijašicu.

Naime, Lindzi Von je uhvaćena na delu - koristi dvostruke aršine:

Kada je hvalila Rodžera Federera dok je on bio teniski rekorder, onda je to bilo upravo zbog tih brojki, rekordnih ostvarenja, statistike. A kada je Nole preuzeo primat, oborivši maltene sve važne rekorde koje je Švajcarac držao (a i Španac Nadal), onda je za Vonovu statistika naprasno postala "nebitna".

"Sa leve strane možete da vidite kako su brojevi i te kako bili važni i kako je Rodžer bio proslavljan kao 'GOAT' baš na osnovu njegovih brojki. A desno možete da vidite kako su, kada je Rodžer nadmašen, brojevi prestali da budu bitni, kako su reči promenile značenje, kako je 'GOAT' postalo samo stvar mišeljenja, pa sad postoji moj 'GOAT', tvoj 'GOAT, mnogo njih. A sve ovo rade i tenski eksperti, ne samo Lindzi", poručila je ta Novakova navijačica uz dokaze pomenutih objava američke skijašice:

Ako vas Novak Đoković zanima, sve najnovije i najvažnije vesti o njemu, ali i one najzanimljivije, pratite i dalje na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!