I PUBLIKA VAŽAN FAKTOR: Dejvis kup reprezentacija Srbije u Kraljevu dočekuje selekciju Slovačke

G. ĆIROVIĆ

30. 01. 2024. u 13:45

DEJVIS kup reprezentacija Srbije posle više od pet godina ponovo će svoj meč u okviru ovog značajnog takmičenja odigrati pred domaćom publikom, i to u Kraljevu gde je prethodno 2015. ubedljivo savladala Hrvatsku, a potom i Indiju 2018. godine.

И ПУБЛИКА ВАЖАН ФАКТОР: Дејвис куп репрезентација Србије у Краљеву дочекује селекцију Словачке

G.Šljivić

U novoj hali sportova kraj Ibra naši teniseri – Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić, za rivala u kvalifikacijama Dejvis kupa imaće selekciju Slovačke predvođenu Aleksom Molčanom i Lukašom Klajnom koji je skrenuo pažnju na sebe na nedavnom Australijan openu.

- Zbog prehlade neću moći da računam na Hamada Međedovića, a ostali igrači su zdravi i spremni, vredno rade, imamo sve uslove da se kvalitetno pripremimo za težak meč – „raportira“ u najkraćem Viktor Troicki, selektor Srbije.

G.Šljivić

 

Pozivajući publiku da u petak i subotu u što većem broju ispuni kraljevačku dvoranu i pruži podršku našim teniserima, što bi u ovakvim mečevima moglo da ima i presudnu ulogu, selektor Troicki je naglasio da je Slovačka veoma neugodan protivnik.

- Pozvali smo našeg mladog, levorukog tenisera Ognjena Milića (16) kako bi nam na treninzima pomogao da se što bolje pripremimo za prvog igrača Slovačke, levorukog Molčana koji je veoma neugodan na šljaci, a u to smo imali prilike da se uverimo na „Srbija openu“ gde je igrao finale – kaže Troicki. - Spremni smo i motivisani i verujemo da uz vetar u leđa sa tribina možemo do važne pobede.

G.Šljivić

Tibor Tot

SPREMNI ZA BORBU

- BEZ obzira na to što nas Srbija dočekuje bez svog najboljeg tenisera i svetskog broja jedan Novaka Đokovića, očekujem veoma težak i neizvestan meč jer naši domaćini u svom sastavu imaju veoma kvalitetne i visoko rangirane igrače. Srbija je blagi favorit, ali smo spremni za borbu do poslednjeg poena – rekao je Tibor Tot, selektor Slovačke, ne propuštajući priliku da pohvali gostoprimstvo Kraljevčana i uslove u dvorani.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!