"SAM SAM SEBI NAJVEĆA PRETNJA": Đoković otvorio dušu pred početak Australijan opena

Александар Илић
Aleksandar Ilić

13. 01. 2024. u 11:16

NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković izjavio je na konferenciji za medije pred početak njegovog najtrofejnijeg turnira, Australijan opena, da je sam sebi najveća pretnja.

САМ САМ СЕБИ НАЈВЕЋА ПРЕТЊА: Ђоковић отворио душу пред почетак Аустралијан опена

Tanjug/AP

Đoković u nedelju od 9 časova igra sa mladim hrvatskim teniserom Dinom Prizmićem meč prvog kola Australijan opena.

- Ja sam sebi najveća pretnja, to je uvek tako, a onda i svi drugi najbolji teniseri sveta. Od nekih se očekuje više nego od drugih, ali ovo je slem, 128 igrača. Zglob mi je dobro, imao sam vremena od poslednjeg meča do sada, istakao je Đoković.

Osvrnuo se i na pitanje o "zlatnom slemu", što je potencijalno osvajanje sva četiri grend slema i zlata na Olimpijskim igrama u jednoj godini.

- Nije tajna da verbalizujem svoje ciljeve i da želim da osvojim svaki slem, ali samo se nadam sada da mogu da počnem sezonu pobedom u Melburnu. Ovo je teren na kojem sam postizao velike stvari. Nadam se da mogu da budem blizu nivoa koji sam prikazao prošle godine, to je bio jedan od najviših nivoa koje sam prikazao ovde. Duga je godina, prvo Melburn, pa posle sve drugo, zaključio je Đoković.

Novak Đoković svoj prvi meč igra u nedelju u 9 časova ujutru po srednjoevropskom vremenu protiv hrvatskog tenisera Dina Prižmića.

Prvi grend slem u sezoni je na programu od 14. do 28. januara u Melburnu.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)