"NE MOGU DA PREDVIDIM...": Novak Đoković govorio o povredi zgloba pred prvi meč na Australijan openu

Александар Илић
Aleksandar Ilić

13. 01. 2024. u 09:19

NOVAK Đoković je na konferenciji za medije pred početak Australijan opena (14. janura, nedelja) govorio o povredi zgloba koja ga je mučila u prethodnom periodu.

НЕ МОГУ ДА ПРЕДВИДИМ...: Новак Ђоковић говорио о повреди зглоба пред први меч на Аустралијан опену

Tanjug/AP

Svetski broj jedan je tokom Junajted kupa, osetio bol u zglobu. Meč protiv Jiržija Lehečke odigrao je kroz bol i slavio, ali nije trijumfovao protiv Aleksa de Minora u narednom kolu.

Nedelju dana kasnije Srbin je govorio o povredi, za koju kaže da je iza njega, te da spremno dočekuje prvi meč na turniru, protiv Dina Prižmića.

- Moj zglob je dobro. Imao sam dosta vremena od poslednjeg meča, protiv De Minora, za oporavak. Trenirao sam dobro. Ne osećam bol za sada, sve je dobro, izgleda dobro, hajde da vidimo kako će teći.

Dodao je da je imao i gore probleme, koji su vodili do osvajanja grend slema u Australiji.

- Nije toliko loše kao neke druge povrede koje sam imao ovde. Prošle godine i 2021. sam imao gore povrede sa kojima sam morao da se nosim. Ne mogu da predvidim hoće li se vratiti bol kada krenem da igram mečeve, nivo stresa je mnogo veći kada igrate meč za mečom. Ne znam, moraćemo da saznamo, istakao je Novak Đoković.

Đoković u Melburn Parku ima impresivan učinak 89-8, pobedio je 28 mečeva u nizu. Poslednji poraz doživeo je 2018. godine od Hjong Čunga u četvrtom kolu 2018. godine.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu