ĐOKOVIĆEV TRENER JE BROJ 1 ? Goran Ivanišević kandidat za najboljeg stručnjaka u 2023.

Novosti online

29. 11. 2023. u 19:24

Hrvat Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, kandidovan je za nagradu "Najbolji trener 2023. godine", saopšteno je danas na zvaničnom sajtu Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP).

ЂОКОВИЋЕВ ТРЕНЕР ЈЕ БРОЈ 1 ? Горан Иванишевић кандидат за најбољег стручњака у 2023.

FOTO: M. Vukadinović

Za nominacije za najboljeg stručnjaka glasali su teniski treneri. Uz Gorana Ivaniševića kandidati su još Kreg Bojnton (trener Huberta Hurkača), Deren Kejhil i Simone Vanjoci (treneri Janika Sinera), Huan Karlos Ferero (trener Karlosa Alkaraza) i Brajan Šelton (trener Bena Šeltona).

U kategoriji "Povratnik godine" kandidati za nagradu su: Aleksander Zverev, Jan-Lenard Štruf, Dominik Kepfer i Gael Monfis.

Kandidati za nagradu "Stefan Edberg", koja se dodeljuje igraču koji se tokom cele godine ponašao na najvišem nivou profesionalizma i integriteta i koji se sa svojim kolegama takmičio sa najvećim duhom poštenja i promovisao je igru svojim aktivnostima van terena su Karlos Alkaraz, Grigor Dimitrov, Hubert Hurkač i Janik Siner.

U kategoriji "Igrač koji je najviše napredovao" nominovani su Janik Siner, Ben Šelton, Mateo Arnaldi i Kristofer Jubenks.  

Kandidati za nagradu za najboljeg mladog tenisera koji je napredovao su Flavio Koboli, Artur Fils, Aleks Mikelsen, Dominik Striker i Luka van Aš.  

Dobitnici svih ATP nagrada biće objavljeni tokom nedelje dodele nagrada, koja počinje 11. decembra. 

BONUS VIDEO: PONOS SRBIJE: Zlatna Emilija blistala na Svetskom karate prvenstvu u Beogradu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini