RUNE VERUJE U NOVAKA: Đoković je i dalje glavni favorit za titulu u Torinu

Tanjug

17. 11. 2023. u 15:33

DANSKI teniser Holger Rune izjavio je na konferenciji za medije u Torinu da je srpski teniser Novak Đoković glavni favorit za osvajanje Završnog turnira.

РУНЕ ВЕРУЈЕ У НОВАКА: Ђоковић је и даље главни фаворит за титулу у Торину

Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Italijan Janik Siner je u četvrtak uveče u Torinu pobedio Danca Holgera Runea 6:2, 5:7, 6:4 u meču trećeg kola "Zelene grupe".

- Novak je i dalje glavni favorit za titulu. Nije me zabrinulo što sam izgubio prvi set, jer je uvek tako bilo u mojim mečevima sa Sinerom. Ali Janik je mnogo napredovao i ovog puta nisam uspeo da ga savladam - istakao je Rune i dodaje da Siner ima dobre šanse za titulu.

- Baš kao i ona dvojica koji prođu u polufinale iz druge grupe. Biće zanimljivo za gledanje, a ja ću sada na kraći odmor pa slede pripreme za 2024. godinu. Zadovoljan sam jer sam godinu završio kao osmi na svetu, ali sam neke stvari mogao mnogo bolje da uradim. To je proces učenja, sledeće godine ću iskoristiti ovo iskustvo. Uostalom, ovo je moja prva cela sezona na ATP turu - zaključio je Rune.

Podsetimo, Novak Đoković je kao drugi iz "Zelene grupe" prošao u polufinale i tek treba da dobije protivnika.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)