OTVOREN LOV NA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Ministar lažne države Kosovo traži nebuloznu stvar od Zapada

Novosti online

29. 09. 2023. u 08:02

NOVAK Đoković je razapet zbog objave na Instagram profilu, na kojoj se vide građani ispred Hrama Svetog Save dok odaju počast ubijenim Srbima na Kosovu i Metohiji.

ОТВОРЕН ЛОВ НА НОВАКА ЂОКОВИЋА! Министар лажне државе Косово тражи небулозну ствар од Запада

Tanjug/AP

Fotografija na kojoj se vidi poruka "Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli" očigledno je opasno zasmetala bolesnim mozgovima, koji su sada otišli korak dalje!

Posle niza uvreda koje su stigle od Albanaca, ali i medija u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, sinoć se na zvaničnom Tviter nalogu oglasilo i Ministarstvo spoljnih poslova lažne države Kosovo. Ni manje, ni više, oni su se direktno obratili proizvođaču sportske opreme "Lakost", koji je upravo i Noletov sponzor.

U poruci traže od čuvenog francuskog brenda da raskine ugovor i prekine svaku saradnju sa Noletom, zato što je on navodno "veličao terorizam i ubistvo kosovskog policajca Afrima Bunjakua".

"Lakost, Afrim Bunjaku je bio muž, otac i predani sluga svojoj zemlji i njenim građanima. On je ubijen u gnusnom terorističkom napadu, koji su osudile Sjedinjene Američke Države i Evropska unija. Osoba koju sponzorišete, Đoković, upravo je proslavio te teroriste pred svojih 13,9 miliona pratilaca", navodi se u poruci Ministarstva spoljnih poslova lažne države Kosovo na Tviteru.

I to nije sve. Šiptari u svom ludilu idu toliko daleko da od "Lakosta" zahtevaju da se zapita da li želi da "veliča terorizam".

"Ovaj teroristički napad predstavlja akt agresije na suverenitet, teritorijalni integritet i nacionalnu bezbednost Kosova. Nećemo tolerisati napade na Kosovo i pravo na postojanje. Sigurno ne želite da se vaš brend od milijardu dolara povezuje sa veličanjem terorizma?", zaključuje se u sramnoj objavi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)