FEDERER PONOVO ZAIGRAO TENIS: Švajcarac pokazao svetu svoje najjače oružje (VIDEO)

A. I.

21. 09. 2023. u 18:30

ODLASKOM u penziju Rodžera Federera ostalo je upražnjeno mesto na pozornici najboljih, a Švajcarac je nakon godinu dana izašao iz "ilegale", te je navijače još jednom podsetio na svoj zaštitni znak - slajs bekhend.

ФЕДЕРЕР ПОНОВО ЗАИГРАО ТЕНИС: Швајцарац показао свету своје најјаче оружје (ВИДЕО)

Printskrin/Tviter/Sportshorn

Na dan 15. septembar 2022. godine Rodžer Federer je  upravo na Lejver kupu otišao u legendu i završio je svoju prebogatu karijeru.

U istoriju su ga ispratili Rafael Nadal, Novak Đoković i brojne druge teniske zvezde, i biseri koji tek dolaze, a on se ponovo vratio na Lejver kup, gde je pokazao da su klasa i talenat zaista večni.

Na klinici za mlade teniske zvezde pred ovogodišnji Lejver kup Rodžer Federer je demonstrirao sjajan slajs bekhend, a mladi teniseri i teniserke imali su veliko zadovoljstvo da na delu gledaju najboljeg, dok su oni stariji osetili nostalgiju.

Bilo je onih koji su u komentarima pozivali Federera da se vrati iz penzije, mnogo onih koji su mu poručili da im nedostaje na terenu,  ali je malo verovatno da će ih on poslušati i izaći iz penzije.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)