SVI SE PITAJU KO JE ONA... Misteriozna crnka u loži Novaka Đokovića je dobro poznato lice Holivuda

Novosti online

11. 09. 2023. u 09:31

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je četvrtu titulu na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, 24. grend slem trofej u karijeri, pošto je u finalu pobedio trećeg igrača sveta Rusa Danila Medvedeva posle tri seta, 6:3, 7:6, 6:3.

СВИ СЕ ПИТАЈУ КО ЈЕ ОНА... Мистериозна црнка у ложи Новака Ђоковића је добро познато лице Холивуда

Foto AP

Đoković je u 36. grend slem finalu, a 10. na Ju-Es openu, osvojio 24. grend slem titulu i izjednačio se sa dosadašnjom rekorderkom Margaret Kort. On je rekorder u konkurenciji tenisera, pošto je Španac Rafael Nadal ostao na 22 grend slem titule.

Đokovića su iz lože bodrili Goran Ivanišević, Čarli Gomez Herera, Marko Paniki, Miljan Amanović i Jelena Đoković, deca i tajanstvena žena, za koju su svi pitali o kome se radi.

Zapravo, misteriozna crnka iz Novakove lože na finalu Ju-Es opena 2023. protiv Danila Medvedeva je Kamila Mekonahi, 40-godišnji brazilski model i dizajnerka, majka troje dece, mnogo poznatija kao supruga Metjua Mekonahija, holivudskog superstara sa kojim je u braku već 17 godina.

Foto: AP

 

Prelepa Kamila i njen suprug su se odavno deklarisali kao navijači srpskog tenisera i to su umeli da istaknu čestitkama na Instagramu prilikom njegovih važnih pobeda na velikim turnirima.

Kamila je iz Belo Horizontea u Brazilu, ali se sa 15 godina preselila kod tetke u Los Anđeles. Sa 19 došla je u Njujork da bi započela karijeru u modnoj industriji, a od ulaska u bračne vode postaje suvlasnik firme koja se bavi proizvodnjom organske hrane.

Bračni par Mekonahi ima dva sina (2008. i 2012. godište) i ćerku (2010. godište).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!