"POKUŠAĆU DA IZNENADIM NOVAKA": Mladi Amerikanac želi čudo, a nedavno je prvi put gledao ceo Đokovićev meč

Novosti online

06. 09. 2023. u 12:59

MLADI Amerikanac Ben Šelton rival je Novaku Đokoviću u polufinalu Ju-Es opena. Svestan je 20-godišnjak izazova koji je pred njim, ali isto tako ističe da će pokušati da iznenadi osvajača 23 grend slem titule.

ПОКУШАЋУ ДА ИЗНЕНАДИМ НОВАКА: Млади Американац жели чудо, а недавно је први пут гледао цео Ђоковићев меч

Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Momak koji je na početku ove godine prvi put izašao iz Amerike igra agresivan tenis, dobro servira, a uz sve to igra levom rukom.

- Težak izazov, kad god igrate sa nekim s kim niste do sada, i još ako je taj neko ovde već pobedio toliko puta, to mora da ti ostane negde u glavi. Znate kako je Nole čvrst, mentalno moćan, fizički... To je nešto za šta moram da se spremim. Prednost je zbog mog stila igre što do sada nije igrao sa mnom, tako da možda budem radio neke stvari koje normalno ne viđa. Definitivno ću pokušati da iznenadim Novaka i nadam se da će ga to poremetiti - rekao je Šelton na konferenciji za medije posle pobede nad Frensisom Tijafoom.

On je neko ko nije kao dete mnogo pratio tenisa, a otkrio je da je Novaka prvi put zapamtio kao tenisera 2019. godine kada je igrao protiv Federera na Vimbldonu.

- Ne sećam se kad sam prvi put gledao Novaka na TV-u. Kada sam bio mali nisam baš gledao cele teniske mečeve, možda je prvi ceo meč bilo finale sa Rodžerom Federerom na Vimbldonu iz 2019. godine. Nije to bio prvi meč Đokovića koji sam gledao, ali tog se sećam. Kako sada ide sa tehnologijom, možete da pogledate toliko materijala... - zaključio je Šelton.

Podsetimo, Đoković juri četvrtu titulu u Njujorku, prvu još od 2018. godine kada je poslednji put podigao pehar na "Artur Ešu".

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja