KO JE ĐOKOVIĆEV NAREDNI RIVAL? ''Ludi'' Hrvat zbog opklade ofarbao kosu pred Ju-Es open

Novosti online

02. 09. 2023. u 12:28

Došao je kao potpuni autsajder na Ju-Es Open, sa željom da prođe kvalifikacije grend slema, a s njega će, kako god se završi, otići kao jedna od najvećih senzacija. Borna Gojo nanizao je i šestu pobedu i plasirao se u osminu finala, gde će igrati protiv prvog reketa sveta Novaka Đokovića na Artur Ešu.

КО ЈЕ ЂОКОВИЋЕВ НАРЕДНИ РИВАЛ? Луди Хрват због опкладе офарбао косу пред Ју-Ес опен

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Gledajući kvalifikacije i glavni turnir, izgubio je samo jedan set, još u prvom meču protiv srpskog tenisera Hamada Međedovića. Igra turnir života, ali ne opterećuje se toliko time.

- Kad ste na turniru, nemate vremena toliko da uživate, samo se pripremate za naredni meč. Ne mogu da kažem da uživam poslednjih 10 dana, ali je lepo biti i dalje ovde i pobeđivati - rekao je Gojo.

On je na poslednji grend slem u sezoni stigao s novom bojom kose. Smeđu je ofarbao u plavu, a otkrio je i zašto. U pitanju je dogovor s trenerom Dujom Delićem.

- Trener i ja  smo se se kladili početkom godine da ću kad uđem u top 100 ofarbati kosu. Stalno mi je malo falilo, 102., 103. i poludeo sam, kao i inače. Doneo sam nerazumnu odluku i rekao: - Uradiću ću to pre Ju-Es Opena i možda se dogodi. I eto me ovde u top 100 - nasmejao se.

Naredni rival biće mu prvi reket sveta, Novak Đoković.

- Što god da se dogodi u tom meču, biće teško. Igrao sam protiv Lasla jednom, nikad protiv Novaka. Svi ti momci su favoriti protiv mene, pripremiću sebe i svoju igru najbolje što mogu. Videćemo šta će se dogoditi u nedelju - rekao je Gojo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)