BEKER: ''Nadam se da Đoković nikada neće prestati da igra tenis''

Novosti online

23. 08. 2023. u 14:25

Nemački trener Boris Beker izjavio je danas da bi voleo da Srbin Novak Đoković nikada ne prestane da igra tenis, prenosi Jurosport.

БЕКЕР: Надам се да Ђоковић никада неће престати да игра тенис

FOTO: AP

Đoković je u karijeri osvojio 23 grend slem trofeja. Srpski teniser će na predstojećem Ju-Es openu pokušati da dođe do 24. grend slem titule. Đoković je ove godine trijumfovao

na Australijan openu i Rolan Garosu, a poražen je u finalu Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza, koji je trenutno prvi teniser sveta.

Đoković je pre tri dana u finalu mastersa u Sinsinatiju posle velike borbe pobedio Alkaraza. Beker je istakao da ne može da zamisli bolje finale od onog u Sinsinatiju. On je dodao da se nada da Đoković ne razmišlja o skorijem povlačenju iz tenisa.

- Nadam se da Đoković nikada neće prestati da igra tenis. Ovo su dueli od kojih srce tenisa brže kuca. Najuspešniji igrač svih vremena Novak Đoković protiv najboljeg u klasi, koji je trenutno broj jedan na svetskoj rang-listi. Ne možete da zamislite ništa bolje. Bio je to fantastičan meč - rekao je Beker u jednom nemačkom podkastu.

Beker je potom pohvalio Alkarazovog trenera Huana Karlosa Ferera.

- Da li je trener važan? Mislim da je odgovor na ovo pitanje bilo finale turnira u Sinsinatiju. Alkaraz je imao veliku podršku trenera tokom meča. Novak je takođe imao podršku iz stručnog štaba. To je ono što želite da vidite, samo čistu emociju. Oba igrača su ostavila srce na terenu - istakao je legendarni nemački trener.

Beker je trenirao Đokovića od 2013. do 2016. godine.

BONUS VIDEO: Prva zvanična utakmica na novom stadionu u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu