"GOSPODE BOŽE": Evo šta je Novak Đoković rekao posle istorijske titule

Novosti online

21. 08. 2023. u 07:43

Najbolji srpski teniser Novak Đoković treći put u karijeri osvojio je titulu na mastersu u Sinsinatiju, pošto je u finalu posle četiri sata velike borbe savladao svetskog "broja 1" Španca Karlosa Alkaraza 5:7, 7:6 (9:7), 7:6 (7:4).

ГОСПОДЕ БОЖЕ: Ево шта је Новак Ђоковић рекао после историјске титуле

Foto AP

Đoković je do 39. masters titule i 95. u karijeri došao sa "ivice ponora", velikim preokretom u trenutku kada je imao set minusa i 2:4 u drugom, plus probleme sa pulsom zbog velike vrućine.

Na dodeli trofeja, Novak je potpuno eksplodirao kada su emocije u pitanju i odmah se okrenuo i poslao poruku Alkarazu, na šta se ovaj nasmejao.

- Čoveče, dečko, nikad se ne predaješ. Gospode Bože! Volim to kod tebe, ali ponekada bih voleo da lakše odigraš neki poen. Španac nikad ne umire. Čuo sam to ili iskusio. Više ne znam ništa.

- Hvala mom timu što prolazimo kroz uspone i padove ponovo. Ne znam kako uspevate da me podnosite, ali hvala vam. Hvala što ostajete tu i u teškim trenucima, ali i danas. Bio je rolerkoster, jedan od najuzbudljivijih mečeva na bilo kom turniru.

Kaže da je ovo bio jedan od najboljih mečeva koje je ikada igrao. Zahvalio se bratu kojem je čestitao i rođendan, kao i porodici na svemu.

- Izgledalo je kao grend slem finale, i više od toga. Svaki meč je tako. Nadam se da ćemo igrati u Njujorku za par nedelja. Za publiku, ne znam za mene da li bi bilo tako lepo. Osećao sam emocije kada sam pričao sa bratom. Srećan rođen, Đuško, nedostaješ mi, brate, nedostaje mi porodica. Nekad sve uzimamo zdravo za gotovo, taj put, to je nekad po par meseci. Imaju ljudi mnoge teže probleme nego mi, ali treba pokazati koliko je stalo do te konekcije sa porodicom. I konačno, vi ste svi neverovatni, fantastična energija cele nedelje. Vi ste jedan od razloga zbog kojih igramo, 20 godina karijere i ovakvi momenti kroz koje prolazim su razlog zašto ostajem. Volim vas, vidimo se uskoro.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)