SRBIN NASTAVIO SA DOBRIM IGRAMA: Kecmanović preko Australijanca do četvrtfinala Istborna

Novosti online

28. 06. 2023. u 14:02

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale turnira u Istobrnu pošto je pobedio Aleksandra Vukića sa 7:6 (6), 6:4.

СРБИН НАСТАВИО СА ДОБРИМ ИГРАМА: Кецмановић преко Аустралијанца до четвртфинала Истборна

Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

U prvom setu viđena je velika borba. Viđena je po jedna brejk-lopta na obe strane, da bi potom u 41. na ATP listi uspeo u taj-brejku da nadoknadi zaostatak od 1:4 i dobije uvodni segment susreta.

Drugi deo meča počeo je odlično za Australijanca. Odmah je Kecmanoviću oduzeo servis, potom je u petom gemu propustio tri prilike za dupli brejk i nakon toga usledila je kazna.

Srbin je od tog trenutka zaigrao odlično, dva puta uzastopno oduzeo servis 91. igraču sveta i trijumfovao posle jednog sata i 25 minuta.

Kecmanović će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika meča Gregoar Barer - Nikolas Đari.

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)