NEPOŽELJNI LANCI I BATERIJE: Na Rolan Garosu i oko njega nesvakidašnje mere

Kao i svake godine, bezbednosti na Rolan Garosu poklanja se velika pažnja. Svako ko ulazi na kompleks terena, prolazi nekoliko sigurnosnih pojaseva, uz pretresanje i detektore. Oduzima se sve što bi moglo da bude opasno.

НЕПОЖЕЉНИ ЛАНЦИ И БАТЕРИЈЕ: На Ролан Гаросу и око њега несвакидашње мере

Foto: Goran Čvorović

Ove godine, posebna pažnja se obraća na to da neko u torbi ili džepu slučajno nema lanac, zbog prisećanja na prošlogodišnje polufinale između Marina Čilića i Kaspera Ruda koje je mlada ekološka aktiviskinja prekinula vezavši se upravo lancem za vrat i stub koji drži mrežu.

Moglo je da se čuje da bezbednjaci, koji pregledaju torbe, posetioce pitaju i da li sa sobom imaju bateriju za ovde sve popularnije električne bicikle, koje su teške i očigledno bi nekoga mogle da povrede.

Ništa se ne prepušta slučaju.

Naročito sada, jer - počinje ono glavno: završne borbe za trofej.

Onu za nas najvažniju, polufinale Novak Đoković - Karlos Alkaraz, pratite uživo uz sportske stranice portala "Novosti". Očekuje vas obilje materijala kako za vreme, tako i posle tog meča između trenutno najbolje rangiranog tenisera sveta i onog koji je najduže u istoriji bio najbolje rangiran.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna