Poruka Novaka Đokovića "Kosovo je srce Srbije! Stop nasilju" koju je ispisao na kameri posle meča 1. kola Rolan Garosa, izazvala je veliku pažnju u javnosti.

Komentari (4)

Ljubodrag

29.05.2023. 20:59

Svaka ti je "ka' u Njegoša" Novače. Za ovo danas ti "skidam kapu", to je "čojstvo i junaštvo", jer ti dobro znaš šta sve možeš da izgubiš, al' obraz čuvaš.

Gabili

29.05.2023. 21:07

Kada ce ovo nasilje ogoliti apsurdno uvodjenje tzv. demokratije humanitarnim bombama, i to u post-plemenskim drustvima koja su taoci kvazi drzava? One jedino po aparatima sile u rukama vladajucih iz senke piramidalnih ekonomija i kriminogenih tajkuna i ratnih profitera podsecaju na drzave. Kao Rozmerina Beba simbolišu nesto metafizičko. Imaju lidere koji manipulisu gradjanima da nos ne smeju da promole od demokratije. Na kašičicu im daju da se hrane na jaslama "kumovom slamom" iluzijama, čime se potpiruju ratovi. Obicno sa komsijama kojima zavide na kravi, a truju je, a bez njih bi propali. Da li stvarno nemaju nesto vise da ponude osim kreiranja kriza i neprijatelja i izgubljenih generacija?