KADA JE NOVAK VIDEO MAJKU S BEBOM NA TRIBINI... Đoković uz osmeh održao prvi trening pred Rolan Garos, a sve oduševio jednim potezom

Obožavan i čekan od publike, stigao je Novak Đoković u Pariz i odmah otišao tamo gde ga najviše očekuju, na Centralni teren "Filip Šatrije", gde je tokom dana, po vrelini, po prvi put ove godine osetio parisku šljaku.

КАДА ЈЕ НОВАК ВИДЕО МАЈКУ С БЕБОМ НА ТРИБИНИ... Ђоковић уз осмех одржао први тренинг пред Ролан Гарос, а све одушевио једним потезом

Foto: Goran Čvorović

I ranije je bio favorit, a sada je, u odsustvu Rafaela Nadala, još i više.

Spreman, vedar i raspoložen, ušao je Novak u arenu u kojoj je do sada dva puta trijumfovao u karijeri, a lepe uspomene su se, svakako, na trenutak vratile.

Nije, međutim, bilo mnogo mesta za emocije. Odmah je krenuo u žestoku razmenu sa svojim sparing partnerom Špancem Karlosom Gomesom Hererom, momkom iz Marbelje, nekadašnjim 195. igračem sveta koji se danas, sa 33 godine, kotira na 776. mestu ATP liste.

Umeo je Herera da izvuče neke poteze koji su Novaka primorali da, čak i na treningu, pokaže ekstra klasu. Vraćao je nepogrešivo, napadao žustro, odao utisak da spreman dolazi u Pariz.

Ove godine na Rolan Garosu posetiocima kvalifikacija je dozvoljeno da prisustvuju treninzima velikih zvezda, pa je u jednom trenutku na ovom uvežbavanju delovalo kao da se igra meč. Navijanje mališana godilo je Novaku.

U jednom trenutku, otrčao je do tribina, tamo gde je sunce najviše udaralo, skinuo svoj kačket i dao ga jednoj majci da zaštiti bebu, što je publika umela da nagradi.

Treniralo se naporno, Noletu je vredno sekundirao tim u kome su bili Goran Ivanišević, Marko Paniči i Miljan Amanović. Bilo je dugih razmena, čišćenja linija, radovanja zbog dobrih poteza, ali i vedre atmosfere, skraćenih loptica, egzibicije, proturanja kroz noge i iza leđa, i osmeha, i komunikacije s publikom. Našla se na tribinama, naravno, i poneka srpska zastavica.

Na kraju, zna se. Ne mareći za veliko obezbeđenje, reka mališana stuštila se ka ogradi, a Novak je, po običaju, neumorno davao autograme.

Atmosferu je osetio, a uskoro kreću i prava uzbuđenja. I Novakov pohod na rekordnu 23. titulu.

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)