NOVAK ĐOKOVIĆ I NJEGOV TIM SE DRALI PO RIMU, A ONDA.... Onda se pojavio - on (VIDEO)

Novosti online

21. 05. 2023. u 16:35

MASTERS u Rimu je ušao u samu završnicu, a pred finale u kome igraju Danil Medvedev - Holger Rune, "isplivao" je jedan zanimljiv snimak Novaka Đokovića "iza kulisa" ovog teniskog turnira.

НОВАК ЂОКОВИЋ И ЊЕГОВ ТИМ СЕ ДРАЛИ ПО РИМУ, А ОНДА.... Онда се појавио - он (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Podsetimo, Rune je još u četvrtfinalu izbacio Đokovića, ali su Noletovi navijači tek danas, na dan finala, obelodanili video zapis jedne interesantne scene na "Foro Italiku", teniskom kompleksu na kome se pomenuti turnir odvija.

Naime, Novak i njegov stručni štab su igrali "Ne ljuti se čoveče" (i, na momente, bili prilično glasni; ne Đoković, ali neki od njegovih saradnika) no svi su se utišali kada im je prišao jedan mališan.

Dečačić je želeo da baci kockicu umesto jednog od učesnika igre, a to su mu Nole i ostali prisutni rado dopustili.

Evo i kako je izgledala ta scena:

Zašto je Masters u Rimu još uvek važan za Đokovića, iako je ispao?

Đoković je na "listi uživo" trentno drugi na planeti sa 5.955 bodova, dok je Danil Medvedev posle pobede nad Stefanosom Cicipasom stigao sa 5.690 na samo 25 poena zaostatka. I, što je najvažnije, ukoliko bi Medvedev osvojio trofej u Rimu, za šta mu treba još trijumf nad Runeom, onda bi rus od ponedeljka bio drugi igrač planete, a Nole, osvajač 22 grend slem titule, bi pao na treće mesto.

To znači da bi Đoković na Rolan Garosu bio postavljen za trećeg nosioca i našao bi se u istom delu žreba kao i novi najbolje rangirani igrač na svetu, Karlos Alkaraz, i sa njim bi mogao da se sastane u polufinalu ako obojica stignu do te faze takmičenja.

Podsetimo, Rolan Garos se igra od 28. maja do 11. juna. Novak Đoković je do sada dva puta osvajao pehar u Parizu, koji je bio "rezervisan" za Rafaela Nadala, rekordera sa 14 titula, ali Španca ovoga puta neće biti na Otvorenom prvenstvu Francuske zbog povrede. Neće biti ni mnogih drugih asova...

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije