OVO SE DOSAD NIJE DESILO: Evo ko sve dolazi na Zvezdinu proslavu titule

Novosti online

21. 05. 2023. u 15:07

Fudbaleri Crvene zvezde su dominirali u nacionalnom prvenstvu tokom cele sezone, a utakmica protiv Novog Pazara je prava prilika da navijači pozdrave šampione. A na "Marakanu" za tu priliku stižu i posebni gosti.

ОВО СЕ ДОСАД НИЈЕ ДЕСИЛО: Ево ко све долази на Звездину прославу титуле

FOTO: FK Crvena zvezda

U nedelju, 28. maja će na stadionu “Rajko Mitić” biti i preko 100 nekadašnjih asova crveno-belih.


Proslavu šeste uzastopne titule će uveličati predstavnici praktično svih Zvezdinih generacija, počev od Dušana Maravića, Dragana Džajića, preko Jovana Kuleta Aćimovića, Vladimira Petrovića, Duleta Savića, predstavnika čuvene generacije koja je savladala Real Madrid, Žarka Đurovića, kao i fudbalera koji su sa Zvezdom postali evropski prvaci . Marakanu će 28. maja posetiti i Zoran Jovičić - strelac na utakmici protiv Barselone, kao i fudbaleri koji su bili deo Zvezde do generacije iz 2014. i Dragana Mrđe. Očekuje se dolazak i mnogih drugih bivših igrača, preko 100 nekadašnjih fudbalera", navode crveno-beli u saopštenju za javnost.

Tome se dodaje i da je ulaz na utakmicu koja počinje od 19 časova je besplatan, a svi zvezdaši će "imati priliku da aplauzima i sjajnom koreografijom u kojoj će učestvovati svaki navijač na stadionu pozdrave buduće učesnike Lige šampiona".

Bonus video: POVRATAK IZ SNOVA: Uroš Spajić se oporavio i dao najlepši gol na meču Zvezda - Čukarički

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!