KRAJ ZA ĐEREA U ČETVRTOM KOLU RIMA: Norvežanin ubedljiv protiv srpskog tenisera

Novosti online

16. 05. 2023. u 16:35

SRPSKI teniser Laslo Đere učešće na mastersu u Rimu završio je u osmini finala. Bolji od njega bio je Kasper Rud sa 6:1, 6:3.

КРАЈ ЗА ЂЕРЕА У ЧЕТВРТОМ КОЛУ РИМА: Норвежанин убедљив против српског тенисера

M. Vukadinović

Odličnu igru prikazao je Norvežanin i zasluženo se našao među osam najboljih igrača na turniru u prestonici Italije.

Što se Lasla tiče, on može da bude zadovoljan nastupom u "večnom gradu". Prvi put je prošao u četvrto kolo mastersa i to sigurno može da mu bude dobar zamajac za Rolan Garos (28. maj - 11. jun).

Kada je meč u pitanju, Rud je dominirao u prvom setu. Srbin je meč otvorio brejkom, a onda je rival nanizao čak šest gemova i došao do prednosti posle 27 minuta.

U drugom segmentu presudan je bio peti gem kada je momak iz Osla napravio brejk. Isto je ponovio i u devetom kada je Đere servirao za opstanak i tako prvi put u trećem pokušaju pobedio Lasla. Sada ga čeka duel sa pobednikom meča Francisko Serundolo (Argentina) - Janik Siner (Italija).

Možda se očekivao veći otpor Đerea na ovom meču, ali Srbin može da bude zadovoljan učešćem u prestonici Italije. On će od ponedeljka biti 56. na ATP listi.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!