OVAJ RUS NIJE KAO OSTALI! Đokovića "kupio" jednim potezom, a poraz proslavio na neobičan način (VIDEO)

Novosti online

12. 04. 2023. u 08:14

Ivan Gahov pokupio je simpatije javnosti tokom i posle meča sa Novakom Đokovićem u drugom kolu mastersa Monte Karlo.

ОВАЈ РУС НИЈЕ КАО ОСТАЛИ! Ђоковића купио једним потезом, а пораз прославио на необичан начин (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Rus, koji je pružio žestok otpor najboljem igraču sveta, proslavio je poraz u nesvakidašnjem stilu, drugačije od ostalih sunarodnika koji bi iz koju čašicu žestine zaboravili sve.

Naime, Gahov je na društvenim mrežama podelio video u kojem se vidi kako u kadi, uz picu i skupoceni šampanjac, pronalazi utehu zbog poraza.

Čini se da mu poraz nije teško pao, s obzirom na to da je bilo jasno koga ima s druge strane mreže.

Gahov, koji je za mnoge do odmeravanja snaga sa Đokovićem u "njegovom dvorištu" bio praktično anonimus, oduševio je Srbina već po izlasku na teren. Rus je zaigrao u "Đokovićem patikama", odnosno obući koja na sebi ima Novakov logo, što nije promaklo brojnim kamerama, kao ni srpskom teniskom asu koji mu se posle meča zahvalio zbog toga.

- Hvala mu što je obuo moje patike. Pitao sam ga da li ga dobro služe, na šta je on odgovorio: 'Možda danas ne, ali generalno da' - nasmejao je u svom stilu Đoković prisutne na konferenciji po završetku susreta.

Društvo Ivanu Gahovu, koji je 198. reket planete, u nesvakidašnjem slavlju pravila je njegova devojka, koja se takođe oglasila na društvenim mrežama uz komentar da heroji tako slave život.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)