PRVI REKET SVETA PROPUŠTA MAJAMI: ''Osećam jaku nelagodnost i bol, ne mogu da se takmičim''

Novosti online

22. 03. 2023. u 17:07

Prvi reket sveta u ženskoj konkurenciji, Iga Švjontek, propustiće Majami zbog povrede.

ПРВИ РЕКЕТ СВЕТА ПРОПУШТА МАЈАМИ: Осећам јаку нелагодност и бол, не могу да се такмичим

Foto: AP

- Znate da sam se posle Dohe mučila sa jakom infekcijom. Dozvoljeno mi je da igram, ali jaka epozoda kašlja uticala je da dođe i do povrede rebra. Pokušavali smo da se nosimo sa tim i da igram, sve dok je to bilo sigurno za mene. Proteklih dana smo analizirali podatke i doktor mi je izrekao dijagnoza. I dalje osećam jaku nelagodnost i bol i ne mogu da se takmičim. Moram da se odmorim i oporavim i zbog toga moram da odustanem od Majamija i takmičenja u Bili Džin King kupu - poručila je Iga preko Instagrama, pa dodala:

- Obaveštavaću vas dalje o tome gde ću igrati, sve to zavisi od procesa oporavka i preporuka medicinskog tima. Imam najbolji tim iza sebe, potrebno mi je samo vreme. Zaista je teško što neću moći da igram u Majamiju i Bili Džin King kupu, ali zdravlje je najvažnije. Zahvalna sam na tome što mi je ovo prvo iskustvo sa povredom posle dužeg perioda, što sam u savršenom stanju mogla da se takmičim tako dugo, ali to je sport, ponekad se dešava, to je van naše kontrole. Vreme je da se to prihvati i da pokušam da ozdravim što je pre moguće -zaključila je najbolja teniserka sveta.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?