CICIPAS IZGUBIO NA STARTU INDIJAN VELSA: Grk eliminacijom učinio uslugu Đokoviću

Novosti online

11. 03. 2023. u 09:20

IMAO je grčki teniser Stefanos Cicipas priliku da prestigne Novaka Đokovića na čelu ATP liste i prvi put u karijeri postane svetski broj jedan. Ipak, on šansu koja mu se ukazala nije iskoristio.

ЦИЦИПАС ИЗГУБИО НА СТАРТУ ИНДИЈАН ВЕЛСА: Грк елиминацијом учинио услугу Ђоковићу

FOTO: Tanjug/AP

Naime, treći igrač planete je poražen na startu Mastersa Indijan Velsa od Australijanca Džordana Tompsona sa 7:6(0), 4:6, 7:6(5). 

Momku iz Atine je za prvo mesto na ATP listi bilo potrebno da osvoji oba Mastersa u Americiji (Indijan Vels i Majami). U kalifornijskoj pustinji to nije uspeo, ali ima priliku da na Floridi popravi utisak.

Cicipas je pre starta turnira naglasio da nije 100 odsto spreman posle povrede ramena i da ne očekuje mnogo od nadmetanja u Indijan Velsu.

Podsetimo, Tompson kome je ovo bila druga Top 10 pobeda u karijeri u drugom kolu će igrati protiv Čilenca Alehandra Tabila.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave