ĐOKOVIĆ IDE PO HET-TRIK: Novak na dobro poznatom mestu počinje sezonu na šljaci

S. R.

14. 02. 2023. u 12:06

JOŠ uvek je američka turneja neizvesna, ali se zato zna gde će najbolji teniser sveta Novak Đoković, započeti evropsku sezonu na šljaci.

ЂОКОВИЋ ИДЕ ПО ХЕТ-ТРИК: Новак на добро познатом месту почиње сезону на шљаци

Novak Đoković Foto EPA

Kako je potvrdio novi direktor turnira u Monte Karlu Dejvid Mejsi, naš as potvrdio je nastup u "kneževini" koji je na programu od 8. do 16. aprila. Takođe, uz Beograđanina, učestovaće i Rafael Nadal (podizao pehar 11 puta). Žreb će se održati dan uoči početka nadmetanja, a krunu brani Grk Stefanos Cicipas. 

To znači da će Novak imati veoma aktivno proleće, pošto samo nedelju dana kasnije počinje takmičenje u Banjalucu "Serbia open", a potom ga očekuju još dva mastersa na šljakastoj podlozi Rim i Madrid, pre nego što se uputi u Pariz na drugi grend slem u sezoni na Rolan Garosu, gde će ciljti 23. titulu i ostamostaljene na vrhu najuspešnijih igrača u "belom sportu" u jednom od najvažnijih parametara.

Najbolji teniser sveta je u Kneževini dva puta stizao do trofeja. To je uradio 2013. i 2015. godine, pobedivši u finalu Rafaela Nadala, odnosno Tomaša Berdiha.

U međuvremenu, Đoković će najverovatnije igrati u Dubaiju (27. februar do 5. marta), dok je podnet zahtev za izuzeće i ulazak u SAD na nadmetanja u Indijan Velsu i Majamiju.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)