''OSTAĆE ZAPISANO KAO NAJSRAMNIJI SPORTSKI MOMENAT U ISTORIJI AUSTRALIJE'' Keli oštar zbog Đokovićeve prošlogodišnje deportacije

Novosti online

30. 01. 2023. u 10:18 >> 10:18

Kreg Keli, bivši član australijskog parlamenta, isprozivao je sve koji su učestvovali u deportaciji Novaka Đokovića iz Australije.

ОСТАЋЕ ЗАПИСАНО КАО НАЈСРАМНИЈИ СПОРТСКИ МОМЕНАТ У ИСТОРИЈИ АУСТРАЛИЈЕ Кели оштар због Ђоковићеве прошлогодишње депортације

FOTO: Tanjug/AP

Nakon Novakove titule na Australijan openu, na društvenim mrežama je kritikovao bivšeg premijera Morisona, kao i premijera države Viktorija Daniela Enđuza:

- Morison i Den Endrjuz bi trebalo da iznesu javno i formalno izvinjenje Novaku. Njihov odvratni politički i oportunistički tretman Novaka prošle godine je sraman i utiče na međunarodnu reputaciju. Ostaće zapisano u istoriji kao najsramniji sportski momenat Australije - napisao je Keli.

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DA LI ĆE ĐOKOVIĆ PRESKOČITI MADRID? Nadal je već stigao, tu je i Alkaraz