NIK KIRIJOS O MRAČNIM DANIMA: Život mi je bio užasan, pio sam svake noći, pobeda protiv Nadala promenila sve

Novosti online

11. 01. 2023. u 09:27

Nik Kirjos govori u Netfliksovom dokumentarcu Break Point o svojim problemima sa mentalnim zdravljem, upravljanju slavom i starim navikama sa alkoholom

НИК КИРИЈОС О МРАЧНИМ ДАНИМА: Живот ми је био ужасан, пио сам сваке ноћи, победа против Надала променила све

Foto Profimedia

Nik Kirjos je protagonista prvog poglavlja dokumentarnog filma 'Prelomna tačka' koji se premijerno prikazuje na Netflik -u 13. januara 2023. godine .

Kontroverzni australijski teniser, finalista Vimbldona 2022. godine, govori u dokumentarcu o svojim problemima sa mentalnim zdravljem , upravljanju slavom i starim navikama sa alkoholom 

„ Njujork post“ je reprodukovao razgovor koji Kirjos vodi u jednom trenutku u dokumentarcu sa svojom devojkom Kostin Haci i njegovim predstavnikom i prijateljem Danijelom Horsfolom .

- Prvih četiri ili pet godina moje karijere bilo je veoma haotično. Kada je Horse (Horsfall) bio na turneji sa mnom i brinuo o meni, kada je u suštini samo on brinuo o meni, mogao sam da vidim kako moje mentalno zdravlje opada svake nedelje. Moj život bio je nekako van kontrole: pio sam svako veče - priznaje Kirjos.

Danijel Horsfal je priznao da su ta vremena za Kirjosa bila "teška" i objasnio da je u nekoliko navrata morao da izađe u potragu za teniserom nakon žurke.

Imao sam tvoju lokaciju na telefonu i nekoliko jutra sam fizički tražio gde si, u kom si hotelu, u kojoj si kući odseo pre turnira, pre meča. To je bilo teško“, podsetio je teniser njegov reprezentativac. igrač iz Kanbere.

Kirjos koristi dokumentarni film „Prelomna tačka“ da se priseti i meča koji je označio njegovu prekretnicu u teniskoj karijeri... pobede protiv Rafe Nadala na Vimbldonu 2014.

- Nisam baš znao koliko sam dobar. Kada sam imao 17 godina, mislio sam da imam nagli rast, onda sam počeo da klizim i da se krećem i stvari su postale prilično ozbiljne... 2014. godine, imao sam veliku pobedu na Vimbldonu i moj Život se promenio. Prešao sam od toga da niko ne zna ko sam do ljudi koji kampuju ispred moje kuće. Taj meč je promenio sve - kaže trenutni 21. teniser sveta.

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024