NOVAK ĐOKOVIĆ OPET RAZAPET OD STRANE BRITANCA: "Šta mu ovo daju usred meča i zašto deluje toliko sumnjivo?" (VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2022. u 18:36

NOVAK Đoković ukrstio je rekete sa Holgerom Runeom u velikom finalu mastersa u Parizu, a jedan zanimljiv događaj sa tribina hale "Bersi" isplivao je po završetku meča.

НОВАК ЂОКОВИЋ ОПЕТ РАЗАПЕТ ОД СТРАНЕ БРИТАНЦА: Шта му ово дају усред меча и зашто делује толико сумњиво? (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Naime, jedan gledalac snimio je momenat u kom čuveni Noletov fizioterapeut Ulises Badio priprema napitak za srpskog asa, a potom ga šalje po jednoj skupljačici loptice na teren. 

Dotični gledalac po završetku meča između Đokovića i Runea  putem Tvitera je podelio ovaj video materijal koji sada kruži društvenim mrežama sa rečima - Šta mu ovo daju usred meča i zašto deluje toliko sumnjivo? - jasno aludirajući da se radi o nekoj nedozvoljenoj supstanci.

Posebno zanimljivo jeste da je u pitanju čoveku koji je već optužio Novaka za doping i to petog jula na Vimbldonu, nakon što je Đoković pobedio Tima ban Rajthovena i nastavio pohod ka osvajanju najprestižnijeg grend slema.

Radi se o britanskom novinaru Damijanu Rajliju koji je očigledno izgubio sposobnost racionalnog rasuđivanja.

Ne treba mu zameriti što ne poznaje nepokolebljivi karakter Srbina koji nikada ne bi došao u iskušenje da posegne za nečim takvim. Već što ga toliko potcenjuje, da misli da bi jedan profesionalni sportista bio toliko "lud", pa i neinteligentan, da koristi doping pred očima celog sveta i kamera koje snimaju svaki pokret tenisera.

FOTO: Tanjug/AP

Nastavlja se hajka na Đokovića, jednog od najtestiranih tenisera sveta na doping, koji je samo u toku 2021. testiran čak 21 puta na nedozvoljena sredstva.

Primera radi, Rafael Nadal učinio je to čak sedam puta manje u istom vremenskom razdoblju, od početka pa do kraja prethodne godine.

Bonus sadržaj


Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAKON TRAGEDIJE REZULTATI U VELIKOM PADU: Druga teniserka sveta zaustavljena u četvrtfinalu Štutgarta