KIRJOS PLATIO ODŠTETU ZA NEPROMIŠLJENOST U MEČU PROTIV NOVAKA: "Izvinjavam se i neću više komentarisati ovu stvar"

Novosti online

06. 11. 2022. u 14:55

AUSTRALIJSKI teniser Nik Kirjos donirao je 20.000 britanskih funti u dobrotvorne svrhe kao deo nagodbe sa ženom koju je tokom finala Vimbldona optužio da je bila pijana.

КИРЈОС ПЛАТИО ОДШТЕТУ ЗА НЕПРОМИШЉЕНОСТ У МЕЧУ ПРОТИВ НОВАКА: Извињавам се и нећу више коментарисати ову ствар

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Kirjios se požalio se sudiji tokom meča protiv Novaka Đokovića da ga jedan od navijača ometa u igri. Na pitanje sudije da identifikuje osobu, Kirjoss je tada rekao:

"Ona u haljini, ona koja izgleda kao da je popila, kao, 700 pića."

A "ona u haljini" bila je Ana Palus koja je zbog "nepromišljene i potpuno neutemeljene optužbe" pokrenula pravni postupak protiv Australijanca još u avgustu, dodajući da će svaku odštetu koju dobije donirati u dobrotvorne svrhe.

Kirjos se javno izvinio u izjavi koju je dostavio britanskim medijima.

- Prihvaćam da je moje mišljenje bilo pogrešno i izvinjavam se. Kako bih se iskupio, donirao sam 20.000 funti dobrotvornoj organizaciji koju je odabrala gospođa Palus. Neću više komentarisati ovu stvar - poručio je Kirjos.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KRAJ ZA ŽUBER: Ribakina preko Kudermetove do pobede