"PENZIJA JE DALEKO": Novak Đoković otkrio Izraelcima ko će plakati kad završi tenisku karijeru

Novosti online

03. 10. 2022. u 12:02

Novak Đoković je napustio Izrael sa predivnim utiscima i uz osvojen pehar u Tel Avivu.

ПЕНЗИЈА ЈЕ ДАЛЕКО: Новак Ђоковић открио Израелцима ко ће плакати кад заврши тениску каријеру

FOTO: Tanjug/AP

Srbin je spreman za takmičenje u Astani, gde je već stigao sa svojim rivalom iz finala Tel Aviva. Međutim, izjave koje je Đoković dao Izraelcima, a tiču se kraja karijere su centralna teniska tema.

- Nisam blizu penzije, ne želim previše da razmišljam o tome. Rodžer je imao prelepu penziju na Lejver kupu u Londonu. Svi smo bili tamo, sa njegovom porodicom, da se oprostimo od njega na veličanstvenom događaju u veličanstvenoj areni. Mora da je to bilo posebno za njega i nema sumnje da je to zaslužio. Jedno znam da ću sigurno želeti da moji veliki rivali dođu da se oproste od mene - rekao je Đoković.

Novak je otkrio i ko će najviše plakati kad on bude rešio da se povuče.

- Moja majka, sigurno - zaključio je Novak.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

A U POSVAĐANOM TABORU ORLOVA: Dušan Vlahović najavio tužbe, i Kostić progovorio o iskompleksiranim, malim ljudima bez biografija (VIDEO)

A U "POSVAĐANOM" TABORU ORLOVA: Dušan Vlahović najavio tužbe, i Kostić progovorio o "iskompleksiranim, malim ljudima bez biografija" (VIDEO)

SRBIJA i Švajcarska će na Svetskom prvenstvu u fudbalu igrati svoj odlučujući meč u petak, a dva dana nakon što su "orlovi" ispustili dva gola prednosti protiv Kameruna, ujedno dva dana pred 3. kolo Mundijala, na red je došlo redovno obraćanje za javnost naše nacionalne selekcije, koje ste mogli uživo da pratite uz portal "Novosti". A bilo je više nego zanimljivo.

30. 11. 2022. u 15:49 >> 15:49

Komentari (0)

HITNE MERE ZBOG MOGUĆIH NESTANAKA STRUJE: U Austriji će deliti obroke ukoliko dođe do kolapsa