NOVAKOVI NAVIJAČI OSTALI ZAPANJENI: Đoković osvojio titulu u Tel Avivu, a onda se desilo ono što nisu očekivali (FOTO)

Novosti online

02. 10. 2022. u 19:57

NOVAK Đoković se vratio na šampionske staze, ali su njegovi navijači imali razlog da budu vrlo nezadovoljni odmah po završetku finala u Tel Avivu.

НОВАКОВИ НАВИЈАЧИ ОСТАЛИ ЗАПАЊЕНИ: Ђоковић освојио титулу у Тел Авиву, а онда се десило оно што нису очекивали (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković se posle duge takmičarske pauze vratio "belom sportu" i u svom prvom "pravom" nastupu još od finala Vimbldona zablistao.

Ali, samo što je Novak Đoković maestralan način pobedio Marina Čilića u finalu turnira u Tel Avivu, desilo se nešto neočekivano.


Naime, kada je počela ceremonija proglašenja pobednika, organizatori su imali kratku reč, pa potom, kako je to uobičajeno, pustili pred mikrofon poraženog finalistu, te pobednika turnira.

Međutim, usred govora Marina Čilića, TV prenos je prekinut.

I to širom sveta.

Prosto, lokalna televizija koja je slala signal celoj planeti, jednostavno se "prebacila" na snimak Tel Aviva iz aviona, pa su sve TV kuće koje su preuzimale prenos morale da se snalaze kako znaju i umeju.

Novakov navijači širom sveta negodovali su na društvenim mrežama, svi odreda misleći da je njihov omiljeni kanal na kome su gledali dešavanja na turniru - samoinicijativno prekinuo prenos.

Međutim, lokalni distributeri TV signala nisu bili krivi.

Prosto se desilo da je izraelska stanica koja je radila prenos rešila da naprasno "prekine" ceremoniju, pa su ljubitelji "belog sporta" ostali uskraćeni za veći deo Čilićeve izjave, a i za kompletna utisak Novaka Đokovića.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

KURTIJEVA POLICIJA BACA ŠOK BOMBE: Drama na severu Kosova i Metohije