KAD SE SRBI PODRŽAVAJU: Bogdan Bogdanović na originalan način čestitao Novaku Đokoviću (FOTO)

Novosti online

10. 07. 2022. u 18:50

SRPSKI košarkaš Bogdan Bogdanović na originalan način čestitao je Novaku Đokoviću novu vimbldonsku titulu.

КАД СЕ СРБИ ПОДРЖАВАЈУ: Богдан Богдановић на оригиналан начин честитао Новаку Ђоковићу (ФОТО)

Foto: N.Paraušić

Đoković je u finalu pobedio Nika Kirjosa posle preokreta sa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6(3) i tako sedmi put osvojio najprestižniji turnir na svetu, izjednačivši se sa sopstvenim idolom, Pitom Samprasom, ali i Vilijemom Renšouom.


Bek Atlante poznat je kao neko ko kad god može gleda Novakove mečeve, a često se povodom istih i oglašava na društvenim mrežama.

Nakon pobede Đokovića nad Janikom Sinerom u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Engleske, Bogi je objavio snimak poena našeg tenisera kako osvaja neverovatan poen i nakon toga ostaje da leži na travi raširenih ruku uz komentar "Kako? Ovo je ekstremno teško".
 


Danas, nakon što je najbolji srpski teniser osvojio 21. grend slem u karijeri, Bogdanović se ponovo oglasio na originalan način.
 

Foto Instagram printscreen/bogdanbogdanovic

 

Reprezentativac Srbije je čestitao šampionu, uz fotografiju Novaka kako leži na travi raširenih ruku, što je uradio u pomenutom meču protiv Italijana, a sada je to i ponovio. Ovaj potez postao je zaštitni znak srpskog asa na ovom turniru, što je Bogdanović i napisao u svojoj objavi.


BONUS VIDEO: Ko su najtrofejniji teniseri na svetu?
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U ČUDU! Srbin ne pamti kada mu se ovako nešto desilo...