"BIO JE TOLIKO NESREĆAN...": Brat Nika Kirjosa otkrio mračnu prošlost tenisera, ali i ko ga je izbavio

Novosti online

10. 07. 2022. u 14:28

NIK Kirjos je promenio način života od kada je upoznao sadašnju devojku Kostin Haci, izjavio je stariji brat australijskog tenisera Kristos Kirjos, prenose australijski mediji.

БИО ЈЕ ТОЛИКО НЕСРЕЋАН...: Брат Ника Кирјоса открио мрачну прошлост тенисера, али и ко га је избавио

Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Nik Kirjos će se danas od 15 sati boriti za titulu na Vimbldonu protiv srpskog tenisera Novaka Đokovića, a meč uživo možete pratiti na sajtu "Novosti".


Brat Australijskog tenisera kaže da je Nik poslednjih godina bio potpuno nesrećan i konstantno zabrinut zbog nečega.

- U poslednjih šest ili sedam godina pored sebe nisam imao svog malog brata. On je bio toliko nesrećan da je isključio sve one koji su ga voleli i koji su mu bili blizu. Bio je potpuno rastresen, uvek zabrinut zbog nečega - napisao je Kristos Kirjos u kolumni za "Sidnej morning herald".

On je priznao da bio u svađi sa Nikom.

- Svet ga je promenio, tenis ga je promenio. Ljudi to nisu ni znali, ali Nik i ja jedno vreme uopšte nismo razgovarali. Nikova sadašnja devojka Kostin Haci mu je otvorila oči. U njegovom životu je vladao haos dok nije upoznao Kostin. Sada mogu da kažem da sam dobio nazad svog mlađeg brata, a majka i otac su dobili nazad svog sina. On je za nas već pobednik, jer nemam šta drugo da kažem kada vidim da sazreva u srećnu i ispunjenu verziju sebe. To je sve što sam tražio, jer želim da vidim kako pobeđuje u svim životnim aspektima. Srećni smo zbog njega - zaključio je Kristos Kirjos.


BONUS VIDEO: Poruka rumunske teniserke čitaocima "Novosti"
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)