"RUSIJA JE IZGUBILA" Novakov hejter opet provocira, smeta mu što je Ribakina osvojila Vimbldon, tviteraši mu zapušili usta odgovorima

O. M.

09. 07. 2022. u 20:15

RUSKINjA sa kazahstanskim pasošem Jelena Ribakina osvojila je Vimbldon pobedom nad Uns Džabir u finalu posle preokreta. Tako je, bar simbolično, ublažena nepravda koju su organizatori naneli ruskim i beloruskim teniserima i teniserkama kada su im zabranili učešće na ovogodišnjem izdanju nezvaničnog prvenstva sveta. Ali, ovakav rasplet nije se dopao ni Benu Rotenbergu koji očigledno ima i drugih problema osim otvorene mržnje prema Novaku Đokoviću.

РУСИЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА Новаков хејтер опет провоцира, смета му што је Рибакина освојила Вимблдон, твитераши му запушили уста одговорима

FOTO> Tanjug/AP

Najpoznatiji hejter šestostrukog šampiona Vimbldona prokomentarisao je ishod fianla ženskog singla, a on je izgleda jedini koji je zaključio da je trijumf Ribakine ujedno poraz Rusije!?

- Veoma je čudno posle zabrane ruskim teniserkama da jedna Moskovljanka nosi kući trofej sa Vimbldona, ali moje mišljenje je da je ovo veliki ruski neuspeh - napisao je Rotenberg.

Tu se nije zaustavio nego je dodao da je Ribakina napustila domovinu jer ruski tenis nije prepoznao i podržao njen talenat.

- Rusija je danas izgubila, Kazahstan je pobedio - dodao je Rotenberg.

Naravno da je velika većina tviteraša osudila ovaj njegov tvit. Uglavnom su se javljali Rusi koji su isticali da su svim srcem navijali za svoju sunarodnicu, ali bilo je i onih koji su kritikovali Engleze.

- Zapravo, Velika Britanija je izgubila, Rusija i Kazahstan su pobedili - napisala je jedna tviterašica u odgovoru.

- Tako bi Zapad želeo da bude, ali nije tako. Rusija je pobedila i Afrika je pobedila, jer je čistokrvna Ruskinja iz Moskve pobedila Tunišanku u finalu sporta koji navodno pokazuje nadmoć Zapadne civilizacije nad ostatkom sveta - poručio je drugi tviteraš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)