SRBIN SA PLANETE KRIPTON: Novak Đoković je ime koje odzvanja teniskom planetom, evo kako je svet reagovao na čudesan preokret

V.M.P.

05. 07. 2022. u 19:10

SRPSKI feniks se ponovo podigao iz pepela...

СРБИН СА ПЛАНЕТЕ КРИПТОН: Новак Ђоковић је име које одзвања тениском планетом, ево како је свет реаговао на чудесан преокрет

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković godinama je već sinonim za nestvaran sportski mentalitet, njegovo "preokret veličanstvo" još jednom je načinilo podvig. Ovoga puta Janik Siner je bio taj koji je živeo u iluziji da može da skine skalp "teniskom kralju". 

Ponovo svet priča o nadljudskim superiornim sposobnostima Srbina, a mnogi kao da su unapred znali kakav će scenario biti...

Tako je na primer Vimbldon još pri rezultatu 2:1 u korist italijanskog tenisera najavio veliki "kambek", da bi nakon samog trijumfa zvanična Tviter stranica objavila fotografiju sa natpisom:

- Nikada ne otpisujte Novaka Đokovića.

Bilo je i podsećanja na ikoničnu proslavu poena Novaka Đokovića, koja bi mogla postati jedan od njegovih zaštitnih znakova u budućnosti i nešto što bi se moglo vrteti na sportskim špicama širom sveta.

Teniski turnir Rolan Garos takođe je munjevito reagovao, slično kao i njihove kolege iz "Ol Ingland kluba", aludirali su na to da Novak Đoković nikada ne sme biti otpisan.

"BI-BI-SI" uporedio je Đokovića sa "Supermenom", koristeći čuveni citat koji je karakterističan za to izmišljeno biće sa natprirodnim moćima.

- Da li je to ptica? Da li je to avion? Ne to je Novak Đoković.  

"Tenis TV" nazvao je našeg tenisere borcem kakvog nema.

Čuveni američki sportski novinar Stiv Vajsman, brže-bolje je pohrlio na tviter kako bi izjavio da je Novak Đoković najveći sportista svih vremena. 

Đoković će u polufinalu ovogodišnjeg Vimbldona igrati protiv pobednika meča David Gofan (Belgija) - Kameron Nori (Velika Britanija).

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)