TENISKA planeta svedoči prilično sličnom scenariju onom iz januara 2022. godine i farse Australijan opena. Ceo svet je ponovo podeljen po pitanju statusa nevakcinisanog 20-strukog grend slem šampiona Novaka Đokovića protiv Kovid-19 virusa. Mnogi od onih koji su stali na stranu srpskog tenisera ne libe se da prilično oštro kritikuju sve koji političkim uplivima utiču na karijeru "kralja belog sporta".

Tito

18.06.2022. 14:13

Citat: Dakle, nije mogao da odbrani svoju titulu u "zemlji kengura". Kako stvari stoje ovaj put nece moci da odbrani svoju titulu u "zemlji majmuna" ?

Istinoljubiv

18.06.2022. 15:19

Dokle vise iste price i iste teme? Djokovic je sam odabrao svoj put i rekao da je spreman da snosi posledice. Zbog cega vise tolika polemika oko toga?

David

19.06.2022. 11:54

Ovaj političar je jako desni. Nije mi drago da Novaka brane ovakvi likovi. Ovo nije uopšte plus vest. Novak je izabrao svoj put i ponaša se prilično glupo. Većina čovečanstva je primila vakcinu, a ovi koji to nisu ponašaju se kao da su iznad nas svih ostalih. Ako se nama nešto desi oni nevakcinisani će da nastave ljudsku civilizaciju :). Ne razumem u čemu je poenta tog njegovog odbijanja vakcinacije.