TENISKA planeta svedoči prilično sličnom scenariju onom iz januara 2022. godine i farse Australijan opena. Ceo svet je ponovo podeljen po pitanju statusa nevakcinisanog 20-strukog grend slem šampiona Novaka Đokovića protiv Kovid-19 virusa. Mnogi od onih koji su stali na stranu srpskog tenisera ne libe se da prilično oštro kritikuju sve koji političkim uplivima utiču na karijeru "kralja belog sporta".

Komentari (6)

Tito

18.06.2022. 14:13

Citat: Dakle, nije mogao da odbrani svoju titulu u "zemlji kengura". Kako stvari stoje ovaj put nece moci da odbrani svoju titulu u "zemlji majmuna" ?

Istinoljubiv

18.06.2022. 15:19

Dokle vise iste price i iste teme? Djokovic je sam odabrao svoj put i rekao da je spreman da snosi posledice. Zbog cega vise tolika polemika oko toga?

David

19.06.2022. 11:54

Ovaj političar je jako desni. Nije mi drago da Novaka brane ovakvi likovi. Ovo nije uopšte plus vest. Novak je izabrao svoj put i ponaša se prilično glupo. Većina čovečanstva je primila vakcinu, a ovi koji to nisu ponašaju se kao da su iznad nas svih ostalih. Ako se nama nešto desi oni nevakcinisani će da nastave ljudsku civilizaciju :). Ne razumem u čemu je poenta tog njegovog odbijanja vakcinacije.