ŠPANSKI teniser Rafael Nadal izjavio je danas za oficijelni sajt ATP da je Novak Đoković glavni favorit da postane rekorder po broju grend slem trofeja.

Komentari (6)

JUGO

08.06.2022. 11:41

Nesto se cudno desava snjime posle svakog seta bi da ide u WC nesta jedno 10 minuta pa se vrati ko novi cudi mene da oni njemu dozvoljavaju posle prvog seta da to radi mozda se Zaeb nebi povredio da mu to nisu dozvoljavali ja razumem posle dva seta da to rade na polovreme alli njemi dozvoljavaju posle prvog bas me cudi..Zaev cekao njega 10 minuta jasam gledao na sat decko se ohladio skroc cekajucu njega.To se samo sa Nadelom desava ne sa druge igrace cudno zar ne da je nkima sve dozvoljeno a nekima ne..

Lemmy

08.06.2022. 13:41

Ma ništa čudno se sa njim ne dešava, čovjek se ne zamara sa glupostima kao Novak i sve ga ide za rukom.Đoković je propustio šansu zbog necijepljenja i to je glavni razlog i prije i sada i u budućnosti.Ako Nadal i koristi doping to se nikad neće dokazati! Želim Novaku sve najbolje i neka me razuvjeri i postane najbolji svih vremena!

Saša

09.06.2022. 16:34

Zašto bi se plašio? Sam je izjavio kako mu je zdravlje najvažnije i da nije bitno koliko GS osvoji...baš vidim...sve tako kako je rekao...

GLUPLJEG NASLOVA NISAM ODAVNO PROCITAO

10.06.2022. 09:03

Ovo mi lici da trazite izgovore, za sve greske koje je Nole napravio u poslednjih tri godine. Nole da je bio malo oprezniji, sada bi imao 25 osvojenih GS titula, setimo se samo one gluposti (neopreznosti) na US-Openu, kad su jedva docekali da napravi bilo kakvu gresku, samo da ga izbace i onemoguce da pobegne anglosaksoncu i latinu u borbi za najboljeg medju najboljima. Isto je gresku napravio na ovogodisnjem AO, hvalisanjem na takozvanim drustvenim mrezama, kako je dobio izuzece, i to hvalisanje pretvori u pakao, koji su nacisti jedva docekali, i to ce ostat upisano u istoriji sporta.