IDEALAN TERMIN: Evo kada Novak Đoković igra za finale Srbija opena

Novosti online

22. 04. 2022. u 17:40 >> 09:31

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković u subotu se bori za plasman u finale Srbija opena protiv Rusa Karena Hačanova. Organizatori su objavili vreme početka ovog meča, kao i drugog polufinala i finala u igri parova.

ИДЕАЛАН ТЕРМИН: Ево када Новак Ђоковић игра за финале Србија опена

FOTO: M. Vukadinović

Sva tri meča biće odigrana na Centralnom terenu TC Novak na Dorćolu a program otvaraju, pola sata pre podneva, dublovi.

Prvi nosioci turnira parova, hrvatski dubl Mate Pavić i Nikola Mektić, boriće se za drugu titulu u sezoni protiv južnoameričke kombinacije koju čine Urugvajac Behara i Ekvadorac Gonsalo Eskobar.

Zanimljivo je da su oba ova drubla do finala stigla preko srpskih predstavnika. Pavić i Mektić su u četvrtfinalu nadigral naše Ivana i Mateja Sabanova, koji tako nisu uspeli da odbrane titulu osvojenu prošle godine, dok su Behara i Eskobar u polufinalu bili bolji od srpsko-bosanskog dubla Nikola Ćaćić-Tomislav Brkić.

 

Novak i Karen na teren će posle borbe za titulu u konkurenciji dublova, ali ne pre 14 časova, a poslednji će na Centralni teren "TC Novak" Andrej Rubljov i Fabio Fonjini.

 

BONUS VIDEO - Druđenje Novak Đokovića sa navijačima u selu

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba