ON PRVI IZLAZI NA MEGDAN NOVAKU: Đoković dobio rivala na startu Monte Karla

Novosti online

10. 04. 2022. u 15:38

Alehandro Davidovič Fokina biće prvi protivnik Novaka Đokovića na Mastersu u Monte Karlu. Španac je u meču punom preokreta savladao Markosa Đirona iz Sjedinjenih Američkih Država sa - 7:5, 6:3.

ОН ПРВИ ИЗЛАЗИ НА МЕГДАН НОВАКУ: Ђоковић добио ривала на старту Монте Карла

Foto EPA

Fokina je za 99 minuta uspeo da savlada svog protivnika, ali je u oba seta imao brejk minusa. To mu nije smetalo da se oba puta vrati ribrejkom, a onda dodatno oduzme još jednom servis Đironu koji nije izdržao pritisak mladog šljakaša.

Španski teniser će sada imati posla sa najboljim teniserom sveta, a u dosadašnjoj karijeri se nije dobro provodio protiv Novaka.

Do sada su dva puta ukrštali rekete Srbin i Španac, oba prošle godine, a Davidovič Fokina je uspeo da uzme samo sedam gemova u ta dva okršaja.

Prvo ga je Đoković dobio na šljaci Mastersa u Rimu sa 6:2, 6:1, da bi nešto kasnije bio bolji i na tvrdoj podlozi na takmičenju u Tokiju sa 6:3, 6:1.

BONUS VIDEO - Arhitektonsko čudo u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28 >> 13:08

Komentari (1)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za