"TEK ĆETE VIDETI NOVAKOVU MOĆ": Legendarni trener "navija" za Đokovića

Novosti online

06. 02. 2022. u 12:18

Daren Kejhil, čuveni teniski trener koji je sarađivao sa Andreom Agasijem, Lejtonom Hjuitom, Endijem Marijem i Simonom Halep, dao je izjavu za "Njujork Tajms" u kojoj je istakao da očekuje još bolji nivo tenisa od Novaka Đokovića.

ТЕК ЋЕТЕ ВИДЕТИ НОВАКОВУ МОЋ: Легендарни тренер навија за Ђоковића

Tanjug/AP

- Mislim da će Novak ovo iskoristiti da još više raspali vatru sa kojom generalno igra tenis. Novak uvek želi da unapredi igru i mislim da ćemo tek videti neverovatan nivo tenisa od njega u godinama ispred“, rekao je Kejhil.

Podsećanja radi, Đokoviću nije dozvoljeno da se takmiči na Australijan openu, uprkos što je imao medicinsko izuzeće od vakcine. Učinjena je velika nepravda i kroz karijeru srpski teniser je uvek pronalazio dodatnu motivaciju nakon takvih situacija.

Kejhil smatra da će Đokovića i Nadal biti podjednaki favoriti na Rolan Garos, ukoliko srpski teniser bude igra u Parizu.

- Gledajte, ako se Novak vrati, mislim da će Rafa i on biti podjednaki favoriti za titulu na Rolan Garosu. Jasno je da je teško pobediti Nadala u pet setova na šljaci, ali Đoković zna kako to da učini“, kazao je bivši trener rumunske teniserke Simone Halep.

Prvi turnir na kom će Đoković učestvovati u 2022. godini biće u Dubaiju, koji počinje 14. februara.

BONUS VIDEO Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije