ĐOKOVIĆ JE NAJVEĆI GUBITNIK AUSTRALIJAN OPENA: Medvedev ili Nadal uzimaju Novaku ono što je njegovo

Novosti online

28. 01. 2022. u 12:40

RUSKI teniser Danil Medvedev plasirao se u finale Australijan opena, pošto je u drugom polufinala savladao Grka Stefanosa Cicipasa 7:6 (7;5), 4:6, 6:4, 6:1.

ЂОКОВИЋ ЈЕ НАЈВЕЋИ ГУБИТНИК АУСТРАЛИЈАН ОПЕНА: Медведев или Надал узимају Новаку оно што је његово

FOTO: Tanjug

Protivnik Medvedeva u finalu biće Španac Rafael Nadal, koji je u prvom meču polufinala pobedio Italijana Matea Beretinija sa 3:1.

Medvedev će u finalu pokušati da dođe do prve titule u Melburnu, ukupno druge na grend slemovima, i prvog mesta na ATP listi, dok će se Nadal boriti za drugu titulu na Australijan openu (prvu osvojio 2009. godine) i rekordni 21. grend slem trofej.

Sve u svemu, najveći gubitnik Australijan opena je Novak Đoković, ruku na srce, ne svojom voljom. Nekako, lakše bi nam bilo, a sigurno i Noletu, da je na terenu izgubio ono što je na istom zaradio.

Ovako, političari su umešali i ruke, pa će biti negde zapisano da je Srbin izgubio ili prvo mesto na ATP listi ili naziv GOAT do sledećeg grend slema. Bar se tako nadamo.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (1)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)