MONFIS O MEČU SA KECMANOVIĆEM I NOVAKU ĐOKOVIĆU: "Nikada nisam pobedio Noleta, sada će biti drugačije"

Novosti online

21. 01. 2022. u 16:30

GAEL Monfis će u četvrtom kolu Australijan opena igrati protiv Miomira Kecmanovića. Francuski teniser je govorio u susret meču protiv srpskog tenisera. Iako su navijači očekivali duel protiv Srbina koji je svetski broj jedan, neće ni Miomir biti lak zalogaj.

МОНФИС О МЕЧУ СА КЕЦМАНОВИЋЕМ И НОВАКУ ЂОКОВИЋУ: Никада нисам победио Нолета, сада ће бити другачије

FOTO: EPA

Bilo je projektovano da Monfis odigra meč protiv Novaka Đokovića, igrača kojeg nikada nije pobedio. Ipak, igraće protiv Srbina, ali talentovanog Miomira Kecmanovića.

Novak i Gael su se sastali 17 puta, a sve pobede odneo je Srbin. Novinari su ga pitali kako se oseća s obzirom da ne mora da igra protiv nepobedivog Đokovića, već protiv Miomira Kecmanovića.

-Iskreno, sigurno da je drugačije, Novak je broj 1, uvek me je pobeđivao, nikada ga nisam pobedio. Gubio sam od njega, Rodžera i Rafe. Bez obzira na to koji Slem je u pitanju, gubio sam od tih velikih igrača. Ali, ko god da je u četvrtoj rundi, tu je s razlogom, biće veliki meč, bez obzira na sve. Ok, drugačije je, ali drugačije ne znači i lakše - odgovorio je Monfis, koji je svestan da ni Kecmanović neće biti "lak zalogaj".

Meč između Kecmanovića i Monfisa na programu je u noći između subote i nedelje ili u nedelju ujutro, u zavisnosti od rasporeda koji budu naknadno objavili organizatori.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI SU MU OKRENULI LEĐA: Argentinac se našao Đokoviću kada mu je bilo najteže i sada je sve ispričao