ĐOKOVIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Novak sa kišobranom u ruci na staroj destinaciji (VIDEO)

Novosti online

20. 01. 2022. u 12:04

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković je posle kratkog boravka u Beogradu, gde je stigao nakon deportacije iz Australije, produžio do Crne Gore.

ЂОКОВИЋ НАПУСТИО СРБИЈУ: Новак са кишобраном у руци на старој дестинацији (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Naime, Novak se nije dugo zadržavao u Srbiji, gde je pre svega došao da vidi svoju porodicu, a na Bogojavljenje je viđen u crkvi Ružici, gde je prisustvovao liturgiji.

Đoković se nije puno pojavljivao u javnosti tokom boravka u prestonici Srbije, a sada je i promenio mesto na kojem boravi.

Naime, najbolji teniser sveta uslikan je u Tivtu, gde inače i ima stan u elitnom naselju Porto Montenegro.

Đoković je viđen na gradskoj rivi, iako je padala kiša, a takođe je izlazio u susret fanovima koji su želeli da se slikaju sa njim.

Novak je bio u društvu nekoliko muških osoba koje su imale kišobrane i išle za njim, što možete da vidite i u snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.

Srbinu će odmor biti i te kako potreban. Podsećamo, Federalni sud Australije koji je deportovao Novaka Đokovića konačno je posle četiri dana ćutanja objasnio razloge zbog kojih je odbijena žalba na ukidanje vize.

Naime, Australijanci su deportovali Novaka Đokovića nakon što je ministar za imigracije Aleks Hok mislio da je prvi teniser sveta opasnost po javni interes, odnosno da bi mogao da utiče na one Australijance koji nisu vakcinisani. 

U odluci se navodi da je Đoković bio opasnost po zdravlje i red, javni interes. Kako je danas navedeno, između ostalog, glavni razlog za proterivanje Novaka Đokovića je što, kako kažu, ugrožava zdravstvenu sigurnost, uz napomenu da nije prekršio nikakav zakon Australije.

Podsetimo, u međuvremenu se pojavila i vest da će Đoković tužiti Vladu Australije i tražiti odštetu od 3,8 miliona evra zbog lošeg tretmana.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)